Koe todellinen ravintolaelämys kotona ja valmista ruokasi parhaalla mahdollisella tavalla Sous vide -keittimellä! Sous vide on valmistusmenetelmä, jossa ainekset kypsennetään suljetussa muovipussissa pidempään ja alhaisemmissa lämpötiloissa kuin perinteisessä ruoanlaitossa - tavallisesti 45-85 °C:een lämpötilassa. Lopputuloksena on ammattimainen, erittäin mehukas lopputulos - jokaisella kerralla! - Wi-Fi-yhteys.
- Helppo käyttää Witts-älypuhelinsovelluksen kautta.
- Pienikokoinen ja helppo säilyttää keittiön laatikossa.
- Suuri tehotaso, 1000 W, mahdollistaa veden lämmittämisen nopeasti haluttuun lämpötilaan.
- +/- 0,1 °C - markkinoiden tarkimpien Sous vide -tuotteiden joukossa.
- Silikonipinnoite minimoi virhemahdollisuudet, koska kalkin on vaikeampi tarttua lämpömittariin.
- Helppo puhdistaa.
- Korkearesoluutioinen ja helposti luettava LCD-näyttö, jossa on valkoinen teksti mustalla näytöllä.
- Voidaan asentaa kaikenlaisiin kattiloihin.
- Viivästetty aloitus/automaattinen sammutus.
- Hälyttää, jos vedenkorkeus on liian matala.
- Kapasiteetti: 25 litraa.
- Vedenkierto: 360 °
- Lämpötila-alue: 40–95°
- Lämpötilan vakaus: ± 0,1 °C 60°C asteessa.
Näin käytät Sous Vide -keitintä
Täytä kattila vedellä, aseta ainekset pussissa veteen ja kiinnitä Witt Sous vide kattilan reunaan kätevällä puristimella.
Kun olet asettanut ajan ja lämpötilan, voit tehdä jotain muuta ja jättää Witt Sous viden tehtäväksi valmistaa ruoan täydelliseksi.