Nyt voit saada todellisen ravintolakokemuksen kotona ja valmistaa ruokasi parhaalla mahdollisella tavalla Sous vide -kypsennyksellä! Sous vide on ruuanlaittomenetelmä, jossa ainekset kypsennetään suljetussa muovipussissa perinteistä ruuanlaittoa alhaisemmassa lämpötilassa pidempään – tavallisesti 45-85°C lämpötilassa. Lopputuloksena ovat ammattimaiset, erittäin mehukkaat ruuat kerta toisensa jälkeen!
- Helppokäyttöinen
- Kompakti koko tekee säilytyksestä helppoa
- Suuri tehotaso (1000 W) mahdollistaa veden lämmittämisen nopeasti haluttuun lämpötilaan
- +/- 0,1°C – kuuluu markkinoiden tarkimpiin Sous-vide-laitteisiin
- Silikonipäällyste minimoi riskin epäonnistumisiin, koska kalkki ei kiinnity lämpötilamittariin niin helposti.
- Helppo puhdistaa ja pyyhkiä.
- Korkearesoluutioinen ja helposti luettava LCD-näyttö, jossa valkoinen teksti mustalla taustalla.
- Voidaan käyttää kaikenlaisissa keittoastioissa.
- Ajastettu käynnistys/automaattinen sammutus
- Hälytys matalasta vedenkorkeudesta
- Kapasiteetti: 25 litraa
- Vedenkierto 360°
- Lämpötila-alue: 40–95°C
- Lämpötilavakaus: ± 0,1°C (60°C:n lämpötilassa)
Näin käytät Sous Vide -laitettasi
Täytä keittoastia vedellä, aseta ainekset pussissa veteen ja kiinnitä Witt Sous Vide astian reunaan käytännöllisellä pidikkeellä.
Kun ajastat kypsennyksen, voit levollisin mielin tehdä jotain muuta, ja jättää ruuan valmistuksen Witt Sous Viden huoleksi.