Vältä grillausstressi ja nauti savuisesta mausta kaikessa rauhassa!
Savustetun lihan maku ylittää kaiken muun ja niin myös Weber Smokey Mountain Cooker (WSM). Mahdollisuudet ovat valtavat tällä savustimella, ja maut, jotka syntyvät, kun ainekset jätetään savustumaan, ovat herkullisia. Smokey Mountain Cooker on rakennettu pitämään matalan lämpötilan pitkään. Tämä antaa lihalle ja muille ruokalajeille erittäin hyvän maun ja mehukkuuden.
Todellinen BBQ-elämys! Kokeile itse ja huomaat, ettet enää koskaan halua olla ilman tätä savustinta.
Edut
- Paras uuni kuumasavustukseen
- Grillaa ja savustaa samanaikaisesti
- Laajentaa grillausmahdollisuuksia
- Vie sinut askeleen lähemmäs aitoa amerikkalaista BBQ:ta
- Voi savustaa kaikkea lampaankyljyksistä ja pihveistä loheen ja juustoon
- Tekee suurista lihapaloista herkullisia, mehukkaita ruokia
- Saatavana kolmessa eri koossa - tarpeiden mukaan
- Samaa korkeaa laatua kuin klassinen Weber-grilli
Tekniset tiedot
- 10 vuoden takuuohjelma
- Posliiniemaloitu kansi, alaosa ja keskiosa
- Sisäänrakennettu lämpömittari kannessa
- Helposti tyhjennettävä ja täytettävä vesisäiliö
- Nailonkahva lämpösuojallaWeber Smokey Mountain Cooker™ -savustimessa kannattaa käyttää savustuspuuta. Sitä saa savustuslastuina tai suurempina savupuun paloina. Savustuslastut ovat pienempiä puupaloja, jotka toimivat parhaiten, kun savustetaan lyhyempiä aikoja, kun taas suuremmat savupuun palat toimivat täydellisesti, kun savustetaan pidempään.
- Mukana ylellinen suojapeite
- Valmistettu USA:ssa
Vinkit & ohjeet
- Savustuspuita on monenlaisia. Käytä oikeaa lajiketta ja noudata omaa makuasi savustettaessa. Jotkut pitävät voimakkaamman makuisista savustuspuista, kun taas toisten mielestä savun määrä on tärkeämpää.
- Weber Smokey Mountain Cooker™ -savustimessa kannattaa käyttää savustuspuuta. Sitä saa savustuslastuina tai suurempina savupuun paloina. Savustuslastut ovat pienempiä puupaloja, jotka toimivat parhaiten, kun savustetaan lyhyempiä aikoja, kun taas suuremmat savupuun palat toimivat täydellisesti, kun savustetaan pidempään.
- Kun ateria on valmis, voit käyttää jälkilämpöä jälkiruoan savustamiseen. Aseta esim. brie grilliin ja savusta se kevyesti. Tämä kestää noin 15 minuuttia. Tarjoa paahdetun leivän tai vaikka sipulikompotin kanssa.