Avokauppa 30 päivän ajan
Valitse maa
  • Sverige
  • Danmark
  • Norge
  • DE

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Löytönurkka

Billigast på prisjakt
Stihl TS 500i Laikkaleikkuri
TS500i_III.jpg
TS500i_I.jpg
13721_TS-TS500I-AW-003_Global.jpg
TS500i_ACTION_V.jpg
Stihl

Stihl TS 500i Laikkaleikkuri

1 528,99 €

Tuotenumero: 886661706174

Yhteensä:

1 529,00 €

Verkkokaupan varasto - Varastossa

Tuotetiedot

Innovatiivinen 3,9 kW saha ja 350 mm:n terä käyttäen Stihlin polttoainesuihkumoottoria. Täysin ainutlaatuinen moottoriteknologia ja maailman ensimmäinen kädessä pidettävä moottorityökalu polttoainesuihkumoottorilla. Saat täydellisen suorituskyvyn kaikissa tilanteissa, alhaisemman polttoaineenkulutuksen, valtavan kiihtyvyyden ja erittäin alhaiset tärinät. Lisäksi erittäin helppo käynnistys. Laite on myös varustettu elektronisella vesiohjauksella, joka takaa vieläkin paremman ajomukavuuden.

Toimitetaan 2 terällä: kuituvahvistettu ja timanttilaikka B10. TS 500i voidaan käyttää kädessä pidettävänä koneena tai asentaa leikkauskärryyn FW 20.


Tärinänvaimennusjärjestelmä


Tärinänvaimennusjärjestelmä, joka tehokkaasti vaimentaa moottorin ja terän aiheuttamat vaaralliset tärinät tarkasti laskettujen iskunvaimennusalueiden avulla, tekee kahvoista lähes tärinättömiä. Erittäin mukava ja ergonominen.

Pakoventtiili


Pakoventtiili vapauttaa osan puristetusta ilmasta palotilasta, mikä tekee moottorin käynnistämisestä paljon helpompaa. Kuormitus käyttäjälle on huomattavasti pienempi, ja se säästää myös koko koneen käynnistysjärjestelmää.

ElastoStart


Puristuksen aiheuttaman paineen vuoksi polttomoottorin käynnistysvaiheessa muodostuu voimakkaita piikkejä, jotka kuormittavat lihaksia ja nivelia. STIHL ElastoStart, erityinen kahva, ottaa jousitusjärjestelmän avulla ylös ja vaimentaa nämä voimakaset tehopitiment. Saat tasaisen ja mukavan käynnistyksen laitteelle.

Ergonominen otel


Moderni ja ergonominen kahvan muotoilu, joka tarjoaa optimaalisen otteen ja ergonomian kaikissa tilanteissa.


Puoliautomaattinen hihnan kiristys

Hihna kiristetään automaattisesti pitämään aina saman jännityksen. Vapauta vain kiristysruuvi, niin hihna kiristyy automaattisesti. Se tarjoaa optimaalisen voimansiirron ja pidentää sekä hihnan että laakerin käyttöikää.


Pitkäkestoisen ilmansuodatusjärjestelmä sykloniesisuodatuksella

Syklonisuodatuksessa imetty ilma suodatetaan erityisessä järjestelmässä. Kun ilma saavuttaa ilmansuodattimen, 80% likahiukkasista on jo suodatettu pois. Likahiukkaset eivät keräänny vaahtosuodattimeen vaan erotetaan ja poistetaan koneesta. Yhdessä pitkäkestoisen ilmansuodatusjärjestelmämme kanssa puhdistusvälit ovat erittäin pitkiä ja kone on suojattu tehokkaasti.


Magneesiumsuoja

Painevalettu magneesiuminen teränsuoja, joka vähentää selvästi painoa. Suojaa on helppo säätää ja siinä on ergonominen muotoilu vesijäähdytyksellä.


Primer

Manuaalisella polttoainepumpulla bensiini pumpataan kaasuttimeen muutamalla helppokäyttöisellä painalluksella. Sinun ei tarvitse enää nykiä käynnistysnarua saadaksesi bensiiniä kaasuttimeen. Ylivuotoa ei tapahdu, koska kaikki ylimääräinen bensiini palaa takaisin tankkiin.


2-MIX moottori

Huuhtelun aikana kampikoteloon muodostuu kerros raikasta ilmaa palaneen ja palamattoman bensiinin välille. Tämä ilmahuopa estää palamattomien bensiinihöyryjen pääsyn pakokaasujen mukana, jolloin huuhteluhäviöt minimoidaan. Ihmisen ja ympäristön kuormitus vähenee merkittävästi.


Elektroninen vesiohjaus

Elektroninen vesiohjaus tarjoaa tarkan annostelun veden syötölle - erittäin helppoa vain kolmella napin painalluksella. Järjestelmä aktivoidaan yhdellä painikkeen painalluksella käynnistyksen jälkeen. Plus- ja miinusnappeja käyttäen voit nopeasti ja tarkasti säätää vesimäärän tehtävän mukaan. Elektroninen vesiohjaus tekee kostealeikkauksesta mukavampaa, helpompaa, tehokkaampaa ja turvallisempaa.


Polttomoottorin ruiskutus (i)

Elektronisesti ohjattu ruiskutus vähentää polttoaineen kulutusta ja tarjoaa optimaaliset ajotulokset ja maksimaalisen tehokkuuden kaikissa tilanteissa.

Katso kaikki Stihl-tuotteet

Lisätiedot

Sylinterin tilavuus
72.2
Halkaisija
350 mm
Virtalähde
Bensiini 2-tahti
Teho
3.9
Kahvan lämmitys
no
Laikka mukana
yes
Äänenvoimakkuus
112
Terän maksimihalkaisija
350
Maksimi leikkuusyvyys
125
Äänenpainetaso
98
Tankin tilavuus
0.72 L
Tärinä, vasen
2.4
Paino ilman terävarustusta
10.2
Takuu
2 vuotta
Part nr
1000714927
Valmistajan tuotenumero
42502000016
Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta


Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

(suomi, ruotsi ja englanti)

HUOM!

VARASTOMME ON RUOTSISSA

Asiakkaan oikeudet