Smokepins tekee kylmäsavustuksesta helppoa! Enää ei tarvita paljon varusteita saavuttaaksesi todella hyvän kylmäsavustuksen tuloksen.
Pääset nopeasti alkuun. Rakenna savustuspönttö pahvista tai käytä pallogrilliä tai jotain samankokoista. Varmista vain, että pidät savun tuottamista silmällä. Savustuspöntöt ovat niin käteviä, että voit kylmäsavustaa missä tahansa - kotona, kalareissulla, kesämökillä tai veneessä.
Ripusta tuotteesi savustamoon ja sytytä sitten Smokepin. Puhalla liekki ja varmista, että koko rengas hehkuu. Kiinnitä Smokepin pidikkeeseen ja aseta se paloturvalliselle alustalle savustamon pohjalle.
Savustuksen kesto riippuu savustettavan tuotteen koosta. Suuret kappaleet vievät kauemmin kuin pienet. Käytät yhtä Smokepiniä kerrallaan ja lisäät uusia, kunnes savustus on valmis. Kylmäsavustat kalaa ja lihaa samanaikaisesti ilman ongelmia. Savustat suuria määriä kerrallaan - hyvä sekä ympäristölle että lompakollesi. Käytät saman määrän Smokepinsejä riippumatta siitä, kuinka paljon savustat. Voit pakastaa savustamasi tuotteet ja säästää ne myöhempää käyttöä varten.
Kuinka kauan Smokepins palaa
Smokepin palaa noin 1 tunti ja 25 minuuttia. Se riippuu hieman olosuhteista. Jos tuulee, savusäiliön veto on suurempi ja Smokepinsit palavat nopeammin.
Näin sytytät Smokepinsin
- Sytytä Smokepin sytyttimellä siitä päästä, jossa on suurin aukko.
- Kun liekki on syttynyt, puhalla se pois. Puhalla hiukan hiillokseen, kunnes koko rengas hehkuu.
- Aseta Smokepin pidikkeeseen, hehkuvan puolen ollessa ylöspäin.
- Aseta pidike savusäiliön sisään tulenkestävälle pinnalle.
- Säiliössä on oltava mahdollisimman vähän vetoa (pieni aukko alareunassa ilman sisäänpääsyä varten ja yläreunassa savun vapautumista varten).
- Kun ensimmäinen smokepin on palanut loppuun (noin 1 tunnin ja 25 minuutin kuluttua), vaihda se seuraavaan.
Näin saat voimakkaamman savun maunJos haluat voimakkaamman savun maun tai jos poltat suurempia raaka-aineita, käytä useita Smokepinejä. Käytät edelleen yhtä kerrallaan, mutta annat ainesosien savustua pidempään. Suuria tuotteita on sekä savustettava että kypsytettävä pidempään.