Keraamisesta komposiittimateriaalista valmistettu grillaus- ja pizzakivi soveltuu leipomiseen grillin kuumuudessa. Materiaali hylkii kosteutta eikä halkeile kuumuuden vaikutuksesta. Erittäin paksu 1,9 cm:n kivi saa lämmön jakautumaan tasaisesti ja eristää liekeiltä. 38x2 cm.
Käyttövinkkejä
Sekoita aineosat kulhossa. Asettele broileria ja vihanneksia pizzapohjan päälle maun mukaan. Ripottele päälle runsaasti fetajuustomuruja. Ripottele pinnalle balsamiviinietikkaa ja tuoretta silputtua basilikaa maun mukaan. Paista grillissä noudattaen pizzan valmistusohjetta. Aseta pizzakivi grillausritilän keskelle. Käännä molemmat polttimet HIGH-asentoon. Kuumenna grilli 200–300-asteiseksi.
Luo oma pizzasi käyttämällä pizzataikinaa tai ohutta leipää. Voit käyttää myös valmista pizzapohjaa. Tarkkaile paistumista säännöllisesti. Lämpötilat ja tarvittavat ajat vaihtelevat suuresti grillin mallin mukaan. Pizza on valmis, kun juusto on sulanut ja pohja on saanut väriä. Ota pizza pois grillistä sen mukana toimitetun puulastan avulla.
Anna pizzakiven jäähtyä kokonaan ennen sen poistamista grillistä.